Volem agrair a totes les parelles la seva presencia en aquest dia tant important per a nosaltres i també recordar a les parelles que no varen poder assistir, a totes elles un donem les GRACIES i recordeu que la nostra idea no només es haver celebrat un casament sinó mantenir una relació a tots vosaltres.
 
Moltes gracies i una abraçada molt forta.
 
L’Equip del Celler de Can Torrens.
 
Per acabar la festa varem fer un petit Photocall molt divertit on varem participar gairebé tots, varem fer unes fotografies i després les varem entregar de record als nuvis.
Tots els nuvis ens varen anar dient que ara entenien el per que de que els convidats els diguessin que després del aperitiu no calia dinar o sopar... jajajaja. Que amb l'aperitiu i un cafè es podia començar la FESTA.
 
Algunes parelles van venir acompanyades dels seus petits que ja el dia del casament varem estar amb nosaltres, moltes altres parelles venien amb els seus primers nadons i moltes altres estaven embarassades, a totes elles volem felicitar-les.
 
Durant tota la festa els nuvis varen poder xerrar entre ells i explicar-se les seves anècdotes dels seus casament i tots ells ens varem agrair a tot el personal del Celler de Can Torrens l’amabilitat i la nostra professionalitat durant la celebració.
 
Els companys i amics de Bodas.net van tenir un detall per les parelles de nuvis, moltes gracies. El temps ens va ajudar a que tot sortís perfecte, va fer un dia solejat e increiblement agradable.
 
Varem fer els nous aperitius del 2015 amb totes les novetats....crec que va quedar impressionant i que tots els nuvis varen gaudir d'un magnific dia amb una gran gastronomía i un personal molt atent i agradable.
Plaça de les Glòries Catalanes nº3
Sant Fost de Campsentelles
Telf. 935707666
restaurant@cellerdecantorrens.com
banquets@cellerdecantorrens.com
CELLERNOSALTRESLA CUINAESPAISDESCOBREIXCONTACTA'NS 
Estimats amics,
 
El passat dissabte dia 7 de Març varem celebrar una GRAN FESTA al Celler de Can Torrens per als nuvis del 2014.
 
Va ser un dia molt emocionant i a la vegada molt divertit... Al començament varem anar retrobant-nos amb totes les parelles que havíem casat l'any anterior i ens anaven comentant lo contents que estaven de reviure part d’aquell dia tant meravellós....
 
Varem començar la festa acompanyats del duet de música Carme i Enric amb cançons que ens feien sentir i recordar moments especials, també varem estar acompanyats d'un gran mag que feia riure a les parelles.