Us oferim un espai, una gastronomia i un servei on sorprendre els vostres familiars i amics, on fem de la màgia una realitat

Gastronomia

Per a l’elaboració dels seus menús utilitzem productes locals i de mercat. Molts d’ells, fins i tot, han estat conreats a la mateixa finca amb la intenció d’obtenir la màxima qualitat del producte i, d’aquesta manera, elaborar una cuina pròpia i imaginativa. Elaborem aliments de forma artesanal com el pa, els pastissos, les postres i els gelats, sempre utilitzant productes 100% naturals.

També, i dins d’un espai semi cobert sobre una gran barra de fusta, podreu degustar una selecció de formatges nacionals i internacionals, a més de l’embotit típic català.

L'aperitiu, presentat d’una manera original i dinàmica, recrea un mercat amb paradetes: un quiosc on llegim i mengem el diari, un showcooking a la llosa de pissarra, una parada especialitzada en cocteleria, una de granissats de fruites naturals, així com cerveses artesanals del Celler. A més, comptem amb els nostres joves assistents, que ofereixen aperitius individuals, explicant, en tot detall, la gastronomia que els encantarà.

La nostra cuina és una combinació d’emocions basades en la tradició i la modernitat, tenint cura pels gustos i requeriments dels nostres convidats. Per això, adaptem els menús a les diferents necessitats: al·lèrgics, intolerants, vegetarians, vegans...