Qui som

Celler del segle XVII amb jardí, restaurada i amb mobiliari de disseny on s’ofereixen plats de mercat i locals per a bodes, tant civils com religioses.

Història

El 1843, la família Torrens es va traslladar al Manso Can Torrens Vell, una casa pairal on van construir un celler, per tal d’elaborar el famós vi de Can Torrens, provinent de les vinyes que, actualment, la família encara conserva a la finca.
Amb el pas del temps, i després d’uns anys dedicats exclusivament al món del vi, el celler va anar deixant enrere els seus inicis per crear, l’any 1993, el restaurant que hi ha actualment.

Josep Fabra Torrens, nét de la família que va arribar a la masia a mitjans del segle XIV, va rehabilitar l’antic Celler per convertir-ho en un acollidor restaurant, on va començar aquesta nova aventura. Avui, després de gairebé 25 anys, es pot veure com aquesta aventura s’ha fet realitat, fruit de l’esforç, la il·lusió i la força del treball d’un gran equip.
Tot i els canvis realitzats, la façana de la casa continua mantenint la seva essència, ja que se’n manté l’original. No obstant això, l’espai s’ha adaptat per tal de fer de la masia un espai acollidor, confortable i adient pels nuvis i els seus convidats.

Equip

En Josep i la Montse estaran en contacte amb els nuvis i a plena disponibilitat per assegurar-se que tot va sobre rodes. Ells mateixos seran els encarregats de coordinar el gran equip del Celler de Can Torrens format per un equip jove, dinàmic, amb molta il·lusió i dedicació, que garantiran fer del vostre dia, un dia únic, màgic i inoblidable.

A més, disposem d’un servei de wedding planner que permetrà que de l’única cosa que s’hagin d’encarregar els nostres nuvis sigui gaudir d’un dels dies més feliços de la seva vida.

Cada parella que decideix viure el dia de la seva boda amb el Celler de Can Torrens
és part de la història d’aquesta finca.