Serveis

L’equip d’El Celler de Can Torrens coneix perfectament tot allò que necessiteu per al casament i us ofereix diferents serveis addicionals com ara la música, l’animació, l’entreteniment per a convidats, la fotografia o també el vehicle amb el qual arribareu al lloc. Tot això compta amb la supervisió dels especialistes de la finca, que volen que tot estigui perfectament preparat per a vosaltres.

Cerimònia civil i religiosa

Els espais del Celler de Can Torrens permeten celebrar cerimònies tan civils com religioses, abastint totes les necessitats que els dos tipus de cerimònies requereixen i per tal de donar un servei 100% personalitzat i al gust dels nostres nuvis i núvies.

Gastronomia pròpia

Utilitzem productes locals i de proximitat; tant, que fins i tot molts dels aliments que utilitzem per l'elaboració dels nostres plats s'han creat a la mateixa finca del Celler de Can Torrens. Altres menjars com el pa o els pastissos també s'elaboren de forma artesanal i amb productes 100% naturals.

Suite nupcial

Habitació habilitada per passar la primera nit de noces amb total comfort. Equipada amb jacuzzi, dutxes i bany.

També és possible l'opció de poder canviar-se en el mateix lloc abans del casament.

Discoteca

Discoteca preparada per a petits concerts en directe pel dia de la teva boda. Espai adaptat amb la millor tecnologia tant de so com de llums.
L'espai compta amb zona chill out, zona de barra lliure i terrassa.

 

Espectacles en directe

 

Animació infantil

Els nens també poden gaudir del teu casament gràcies als nostres animadors, que jugaran amb ells  tant a la sala del banquet, com en la sala de joc adaptada. Aquesta última, està habilitada amb una tirolina, un rocòdrom, consoles i diversos jocs perquè gaudeixin tant com vosaltres.

Assessorament (wedding planner)

El nostre equip t'assessorarà fins al dia del teu casament amb aspectes com l'hora d'arribada dels teus convidats, els timings del llarg del dia, l'organització i decoració en el banquet, etc. D'altra banda, el nostre equipo us podrà aconsellar sobre els proveïdors amb els quals solem treballar, des del servei de lloguer d'autobusos, fins a fotògrafs, regals per convidats, etc.